Algas teavituskampaania võrdse kohtlemise edendamiseks

Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja Kari Käsperi sõnul tuletatakse kampaaniaga meelde, et ebavõrdse kohtlemise vältimine on lisaks töötajatele oluline ka tööandjatele. “Nii nagu jalgratas ei koosne ainult ratastest, vajavad ettevõtted, organisatsioonid ja kogu ühiskond erineva tausta ja omadustega inimeste panust, et hästi toimida ja edukad olla,” ütles Käsper.

Teavituskampaania kestab 16. – 27. märtsini ning lisaks linnaruumis nähtavatele välireklaamidele levitatakse mitmekesise töötajaskonna olulisuse sõnumit ka suuremates veebiväljaannetes. Aadressil www.erinevusrikastab.ee/kompass saab vastata küsimustikule, mis aitab mõista, kas testi läbijat võidakse diskrimineerida ning kelle poole sellisel juhul võiks pöörduda.

Kampaania on sissejuhatus kuu aja pärast, 15. aprillil toimuvale üle-Eestilisele mitmekesisuse päevale, mille eesmärk on märgata ja väärtustada iga inimese tähtsust ja erakordsust. Iga ettevõte ja organisatsioon saab selle ettevõtmisega kaasa lüüa. Täpsem info aadressil www.erinevusrikastab.ee

Kampaaniat toetavad Euroopa Liit, Sotsiaalministeerium ja Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituut.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv