Mitmekesisuse ja arengu ekspert professor Binna Kandola Tallinnas

Mitmekesisuse ja organisatsioonide arengu ekspert professor Binna Kandola on äripsühholoog.  Tema peamiseks uurimisvaldkonnaks on eelarvamuste mõju ettevõtetele ja organisatsioonidele. Kandola mitmed raamatud (The Value of Difference: Eliminating bias in organisations, The Invention of Difference: The story of gender bias at workon pälvinud laialdast rahvusvahelist tähelepanu ja tunnustust. Viimased kakskümmend aastat on Kandola töötanud paljude erinevate projektidega nii avaliku kui erasektori klientide heaks. Praktiseerimisele lisaks on Binna mitmete raamatute kaasautor, millest üks (Managing the Mosaic) võitis 1994. aasta Management Book of the Year konkursil eriauhinna.

Binna Kandola oli Briti Psühholoogilise Seltsi võrdsete võimaluste edendamise alalise komisjoni (Standing Committee for the Promotion of Equal Opportunities of the British Psychological Society) esimene juhataja ja Sir Robin Butleri vanemriigiametnike võrdsete võimaluste juurdluskomisjoni (Sir Robin Butler’s Panel of Enquiry into Equal Opportunities in the Senior Civil Service) liige. 20014. aasta jaanuaris kutsuti Binna ühinema Suurbritannia valitsuse rahvusliku tööhõive paneeliga (National Employment Panel) ja määrati vähemuste etnilise töögrupi (Minority Ethnic Group) juhatajaks. Ta on külalisprofessor Leedsi ülikooli ärikoolis, National School of Governmenti Sunningdale’i instituudi teadur ja RSA (Royal Society for the encouragement of Arts) liige.

Binna Kandola panustab regulaarselt meediasse ja blogib Management Today jaoks. The Independent on Sunday tunnustas teda 2004. aastal kui üht esikümnesse kuuluvat psühholoogi Suurbritannias. Professor Binna Kandolale anti 2008. aastal OBE tema teenete eest mitmekesisuse temaatika edendamisel ning 2012. aastal teaduste audoktori kraad Astoni ülikooli poolt, tunnustuseks väljapaistvate saavutuste eest äripsühholoogias.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv